28 Eylül 2011 Çarşamba

MUTLULUK...




nefes nefese günlerle geçerken ömür.bazılarının hayatı tepetaklak olmuşken bazılarınınki yeni başlangıçlara gebe.hepsinde bir oluş varoluş hikayesi..dibe batmışken şahlanmış hayatlara tanık herbirimiz.hep bir aşamalar dizisi ömrümüz."bugün bitti ya yarınlar" sorusu kafamızda baloncuk oluşturup dolaşırken dört bir tarafta.iyiyle kötü içiçe geçmişken ısmarlanmış hayatların ucundan tutantutanayken bu günlerde,bendeniz bol adrenalinli sevincide katmışken heybeme bugün ısmarlama bir yazı yazdığımıda belirtmek isterim önce.

acılı acısız yaralı yarasız ve düşe kalka inişli çıkışlı hayatlarımızda hep bir parça mutluluktu istediğimiz.avuç içi kadar mutluluk için neler neler verirdik herbirimiz.sonuna doğru yaklaşmışken en azından belli bir zaman dilimi için sıraladığımız hayallerimizi bugün bir çentik daha attık hayallerimizin yanına.

farklı şehirlerden farklı kültürlerden farklı ailelerden gelirken sırt çantamızla başka bir şehre.içimizdeki heyecanın içinde suratları belirsiz ama varolacağından emin dostluklarla adım atarken bilmediğimiz bir şehrin kaldırımında doğru kalplerle kesişince içi dolu bir dostluk oldu adı.

bambaşka hikayelerin içinde yol alırken soluksuz okuyorduk her bir satırı ve sonunu iple çekiyorduk o masum hikayenin ki bugün birimiz daha hemde uzun bir bekleyişin ardından hikayenin mutlu sonunu yazdıda bizde sevinç çığlıklarıyla eşlik ettik temiz kalpli dostumuza..

herşeyin en güzelini hakeden o içindeki masum duyguyu kirletmeden bugüne kadar saklayan ve biran olsun samimiyetinden ödün vermeyen temiz kalpli insanların hakettiği bir yaşamı yaşamalarından başkasını dileyemezdi insan.bizde öyle yaptık.

bazı günler çok özeldir ve insan bir kez yaşar..tadı damağında kalır..öyle bir gündür ki o gün kendini masallardaki prenses gibi sanırsın ve ayakların yerden kesilir..sadece o an soluksuz kalırsında inanamazsın gerçekten o anı yaşadığına..yani şimdi senin inanamadığın gibi.elini ayağını koyacağın yeri şaşırdığın gibi..ağzın kulaklarında dolaştığın gibi.aklının durduğu kalbinin deli gibi çarptığı gibi..zaman durmuşta ilerlemiyormuş gibi..mutluluktan kekelediğin gibi..

bu zaman kıymetli zaman..sıkı sıkı tut ellerinde gölge düşürmesine izin verme hiçbirşeyin ve her ayrıntıyı o kadar çok kazımaya çalışki gönlüne mutluluğunun heyecanının stresinin yorgunluğunun sevginin coşkunun gözyaşlarının sebebi hiç çıkmasın güzel kalbinden..

ayağımı iyi sürüdüm heralde hadi bakalım takılın sizde peşime:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder