28 Aralık 2011 Çarşamba

2011'in son çarşambası

Tersten yaşamak diye bir kavram geliştirdim bugünlerde kendime dilimde türkü niyetine dillendirdiğim hoş sohbetlerin baş konuğu yaptığım bir söz dizilimi oldu.sevdim ama ondandır sürekli tekrarlarım.
Her cümlesini itinayla okuduğum kitaplarıma ayırdım kendimi,sohbetinden keyif aldıklarıma,kahve molalarıyla dert dinleme durumlarına,ev koşturmasına,iş koşturmasına,beyin fırtınalarına ve takıcılara ayırdım kendimi buara;ondandır ne zamandır içimdeki benin izlerini taşıyamayışım buraya.
Bazı bazı molalar iyidir.yeni keşfilere çıkmak yeni tatlar keşfetmek yeni sesler duymak gerekir.yeni insanlar tanır yeni dertlere ortak olur yeni kahkahalar atarsınız eskileri temizler veya havalandırırsınız.
Bugünlerde televizyondaki çoğu sunucunun dilindeki 2011 in son çarşambasına merhaba demişken cümlesi üzerinden derim ki;umarım 2011 in güzel geçmiştir herbiriniz için..ufak sorunlar yaşadığınız tatsızlıklar da varsa gitsin 2011 le;gelsin 2012 yle gönlünüzden geçen herşey size..
Günler geçsin aylar geçsin yıllar geçsin zaman aksın gitsin insanlar girsin hayatımıza insanlar çıksın herbiri birşeyler eksiltsin birşeyler katsın yaşantınıza tek gerçek sizsiniz aslında.nasıl bakarsanız hayata öyle bakar hayatta size.ağzınızdan çıkanları işitirsiniz;söylediğiniz kötü sözler ve ya iyi sözler yansır gelir bulur sizi.başkalarına nasıl bir hayat yaşattıysanız öyle bir hayat kucaklar sizi.ektiğinizi biçerseniz hangi yıla girerseniz girin.güzel şeyler ekmiş ve güzel şeyler biçmişsinizdir inşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder