21 Haziran 2011 Salı

bugün

güneşi gördüm!!

ondandır bugün kıpır kıpır içim:))

bugün dünya bizim..dünyayla oynar oynar dururuz bi biçim.."biraz sağa biraz sola öle böyle oldu bitti hadi sana güle güle dünyaaaaaaaaaaa"

"Herkes öldürebilir sevdiğini

Ama herkes öldürdü diye ölmez!!!" (oscar wilde)

dizeleriyle bizi tanıştıran ezel de bitti,o yüzden gözüm yaşlı biraz bugün..kaç sezon takip ettiğimiz lost dizisinden daha mantıklı bir final yaptıkları içinde dalgacıyız biraz bugün..

bu sıcakta soğuk içecekler yerine kahveye dadandığımız için pek enteliz bugün..

karındaşımla yapılan konuşmayla şamatayız da ayrıca bugün..

evet evet.. fazlasıyla sevgi pıtırcığıyız bugün..

alışveriş merkezinde soyunma kabininde hiçbir zaman giymeyeceğim bir kıyafeti sırf eğlencesine giydiğim için çocuğum bugün..

yolda yürürken,tatlı tatlı suyumu yudumlarken,ballı'mla güneşe yüzümüzü dönüp o mağaza senin bu mağaza benim dolaştığım için pek seyyahım bugün..

birkez daha hemfikirim ki mutlu olabilmek bir meziyettir!!mutluluk,yazı tura atmak gibi birşey değildir..şansınıza hangi tarafı gelirse hayatın onu yaşamak zorundasınız diye birşey yoktur..bir sürü keyifsiz anların yanında bir çok endişelenecek konunun yanında ve nice sorumlulukların yanında mutlu olacağım diye beklemeninde bir manası yoktur..mutlu olmak isterseniz olursunuz,kafaya takılacakları takmak isterseniz takarsanız..."bugün dizim var" diye çocuk gibi sevinebilirsiniz ya da "yine aynı pazartesi dizi seyredeyim bari" diyerek mutlu olmayı ıskalayadabilirsiniz..

bakın bir gün daha geride kaldı işte..ee ne yaptınız?ıskaladınız mı yakalayabildiniz mi?hadi tamam boşverin yeni doğan güneşle birlikte yakalamayı bilin..hayatı ciddiye alırken tiye almayı da bilin..bilin ki güzel yaş alabilin..

bir simit bir çayla içim kıpır kıpır olur benim..hele bide hoş bir sohbete dönüşürse uzar gider artık geç saatlere kadar sicim sicim..mutluluğum kimin için:)) "biz"im için!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder