30 Ağustos 2011 Salı

köpük köpük :))


yok mudur sizinde hani şöyle yapmak için can attığınız yaptığınızda kendinizi dünyanın en mutlu insanı saydığınız..kaç yaşında olursanız olun çocuklaştıkça çocuklaştığınız..o kadar ki ufak bir çift göz size bakarken uzaktan şaşkındır da siz utanırsınız çocuğun gözünün önünde de olmadı bak şimdi bu diye..ama yaparda yaparsınız hani..
yani kendinizi engelleyemediğiniz engellemekte istemediğiniz bir o kadarda size huzur ve mutluluk veren alışkanlıklarınız saçmalıklarınız hadi biz ona delilikleriniz diyelim..yok mu sizin de?
güzel bir masa hazırlanmış.içecek olarak kola tercih edilmiş ve şişe ilk açıldığı anda ilk bardağa dolan o köpüğü içmek için "köpük köpük" diye can atanları biliyorum..ki artık bunu bilen tanıdıklar her seferinde o köpükle bakışan kişiyi tanırlar.
o masadaki çok lezzetli birbirinden güzel yemekler tabaklara konarken bakmaz mısınız en fazlası bana gelsin diye de sonrasında duaya başlamaz mısınız?ya gelmezse bide hüzünlenip bide gelirse sanki altılı tutturmuş gibi şakımaz mısınız?
sıra geldi mi yemeği yemeğe.ama o da nesi yemeğin en sevdiğim yeri..en sona kalmalı orası işte,tadını çıkara çıkara yemeliyim diyenlerden olabilir misiniz?
mesela gece yatağa çorapla girip çorabın tekini bir ayağınızla diğerini de diğeriyle çıkarıp buz gibi çarşafa değdiğindeki keyif başkadır mı dediniz?
kana kana su içmek isterken şu işimde bitsin bu işimde bitsin diye diye en keyiflisini en sona bırakmak isterim mi dediniz? bir nevi kendine işkence etmekte olsa bu büyük bir zevktir benim için mi diyorsunuz yoksa?
başka işle uğraşsa da mutlaka evdeki televizyonu açıp,seyretmese de kendine arkadaş edenler..seyretmese de sesini kısıp gecenin karanlığında açık bırakanlar..
uyku artık çöktüğünde bilerek televizyon açık kalsa da bir nevi ninni görevini görse diye bazen erkenden birileri daha uyanıkken koltukta uyumak isteyenler..
odayı paylaştığın kardeşinden ve ya arkadaşından,eşinden önce yatağa giripte ışığı kapatmamak için binbir takla atanlar..
hangi delilik sizin yoksa başka mı sizin delilikleriniz:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder